Сантра се завръща на ектран като тв водеща

Сантра се завръща на екран като тв водеща на успешното и много гледано предаване Close Up по телевизия The Voice – близък поглед към делника на популярни личности. Певицата е и негов продуцент.

“Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите – трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност“,

разказва за амбициозната задача, с която се е заела Сантра. Тя не издава кой ще бъде първият й гост, като загатва само, че е едно от големите имена в БГ музиката в момента.

Певицата е помислила за всичко в предаването, като ще се грижи сама дори и за собствения си стайлиг. Тя има характерен екстравагантен и отличаващ се стил, но обещава в Close Up да я видим доста по-елегантна.

Close Up стартира на 22 април по The Voice TV. Всяка делнична вечер в предаването Your Voice от 18 ч. ще се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която ще е с повторения от 10 ч. на другия ден. Първата цяла серия ще се излъчи на 5 май в неделя от 21 ч. Веднага след това ще бъде качена и в You Tube канала CloseUP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.