Съпругата беглец или защо Памела Андерсън отново е в развод?

Памела Андерсън е напуснала съпруга си и е подала молба за развод, съобщи сп. Rolling Stone.

Звездата от „Спасители на плажа“ бе омъжена за настоящия си съпруг само… една година.

На Коледа през 2020 г. тя сключи брак с бодигарда си Дан Хейхърст. Това бе петият съпруг за Спаситеката на плажа. Преди него са Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърс.

Близки до актрисата са споделили, че двойката вече се е разделила, като няма информация кога точно се е случило това. Разводът ще бъде в родната им Канада, където двамата са живеели под общ покрив.


През 2020 г. Памела Андерсън успя да се омъжи цели два пъти – преди да каже „да“ на бодигарда си, актрисата тайно се омъжи за холивудския филмов продуцент Джон Питърс.

12 дни след сключването на брака той бе анулиран, а напъденият съпруг обвини звездата, че е златотърсачка.

Връзката между Пам и Дан започва по време на пандемията. А сватбената церемония се е състояла на Бъдни вечер в дома на актрисата на остров Ванкувър, Канада.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в ръцете на човек, който наистина ме обича“, каза Андерсън пред DailyMailTV тогава…

А жената, с която Дан живеел – Кери, изригна срещу русокоската. Кери нарече Памела „разбивачка на семейства“, пише „Mirror“. И заяви, че е съблазнила приятеля ѝ, с когото живеят от 5 години и имат две деца.

„Това не е любовна история, родена във време на карантина, всичко е фарс. Тъжно е, че хората се радват и насърчават това, когато всичко започна с измама, отричане и много болка за всички замесени.“, каза тогава Кери. Дали днес е доволна?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *