Съпругата на Надал призна защо стои в сянка

Мария Ксиска Перело, съпругата на Рафаел Надал, рядко се появява на трибуните по време на мачовете му. Но обясни защо е решила да стои в сянка.

В интервю за списание „Телеграф“ тя каза, че е „остава в сянка“, за да защити отношенията им. Според нея, ако го придружава на всеки мач, това ще пречи на концентрацията му.

„Той има нужда от пространство, когато се състезава, а идеята да се мотая около него цял ден ме изморява. Ще ми стане лошо и тогава той трябва да се грижи за мен. Ако го следва навсякъде, мисля, че щяхме да имаме много повече поводи да се караме и това щеше да навреди на връзката ни“, казва Перело.

Мария се появи на Уимбълдън преди няколко дни, за да подкрепи Рафаел. За съжаление той трябваше да се оттегли, защото е скъсал мускул на стомаха, според лекарите.

След 14-годишна връзка Надал и Мария сключиха брак през 2019 г. А преди месец потвърдиха пред сп. Hola, че очакват първото си дете.

„Надявам се бременността да върви добре. Не съм свикнал да говоря за личния си живот. Живеем уединено. Не очаквам това да се промени, когато бебето се появи“, каза Рафаел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *