ЗвездиНовинки

Сара Джесика Паркър на 59: Любовта е единствената марка, която не излиза от мода!

Сара Джесика Паркър навършва 59 години днес. Главната героиня в култовия сериал „Сексът и градът“ обича да носи скъпи тоалети и обувки. В живота освен стилна жена и актриса, тя е прекрасна съпруга и майка.

Родена е през 1965 г. и е едно от четирите деца на учителката Барбара и журналистът Стивън. Родителите на бъдещата актриса обаче се развеждат, а майка й се омъжва повторно. Пастрокът й също има четири деца, така че къщата винаги е пълна с шум и суматоха. Неведнъж тя споделя за бедността, която често ги е съпътствала. Случвало се е да нямат ток у дома, да не празнуват рождени дни или Коледа. Сара уважава еврейските корени на баща си, но не смята себе си за религиозна.

Още в основното училище, бъдещата звезда се увлича по театъра, балета и пеенето. Родителите ѝ забелязват нейния талант и настояват тя да го развива. Само на 9 години, преминава успешно първия си кастинг и е избрана в състава на бродуейската продукция “The Innocents”.

Преди да срещне съпруга си, Сара има само още една сериозна връзка, продължила осем години. С едно от лошите момчета на Холивуд – Робърт Дауни Джуниър. Двамата се срещат през 1984 г. на снимачната площадка на Firstborn. Две години, след като стават двойка, Джуниър казва в интервю пред Peоple: “В началото на Сара сигурно съм й вдъхвал страх  и затова странеше от мен.”

През май 1997 г. Сара се омъжва за актьора Матю Бродерик. Пет години по-късно те стават родители на момче, което кръщават Джеймс Уилк. През 2009 г. двойката използва сурогатна майка и се раждат момичета близначки Табита Хоуг и Марион Лорета Елвел. През повечето време семейството живее в Ню Йорк, но понякога прекарва лятото в Ирландия.

Сара става популярна с ролята на Кари в сериала “Сексът и градът”. Любопитен е фактът, че първоначално актрисата не иска да участва в продукцията. Тя дълго обмисля предложението.

И има доста култови фрази, посветени на любовта. Нека си ги припомним…

„Да намериш хубава квартира в Ню Йорк е толкова трудно, колкото да откриеш достоен спътник…“

„Оказва се, че оригиналът трудно може да бъде заменен от менте, когато става въпрос за любов“.

„Времето е забавно нещо. Десет години не се случва нищо. А после за две години всичко се променя“. “

„Любовта е единствената марка, която не излиза от мода“.

„Неомъжените дами трудно вървят по своя път в живота. Затова трябва много внимателно да избират обувките си. Те помагат да направим този труден път по-красив“.

„Да признаеш любовта си е твърде лесно. Много по-трудно е да я доказваш всеки ден“. 

„Бяхме щастливи до момента, в който не решихме да живеем дълго и щастливо“, казва героинята на Сара.

„Когато си на 13, ти се иска да пиеш свободно. А когато си на 30, ти се иска барманът да те попита за личната карта“.

„Той беше като рокля на Roberto Cavalli – знаеш, че не е в твой стил, но въпреки това я пробваш“.

Снимки: Скрийншот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *