ЛичноНовинки

Сашо Кадиев откровено: Дадох си сметка, че човек трябва да промени живота си

Сашо Кадиев сподели днес в ефира на Би Ти Ви, че слага край на тв кариерата си. В интервю за Деси Стоянова той призна защо се е решил на тази стъпка.

„Аз по професия съм актьор и през всички тези години играя в театъра, пътувам из цялата държава и се изморих. Дадох си сметка, че човек трябва да промени живота си, за да даде шанс на себе си да прави нови неща“.

Моментът, в който окончателно взел решението, че приключва с ролята на тв водещ, дошъл малко след Нова година.

„Събудих се една сутрин и си казах, че може би е време да променя нещо в ежедневието си. Да направя голяма промяна, да тръгна по нов ритъм и да създам нещо различно за себе си. Тогава ми се изкристализира това решение. Искам да се върна към театъра, да мога по-активно да работя в киното или в телевизията“.

Щастлив е и, че ще може да бъде повече време с дъщеря си, тъй като заради многобройните му ангажименти е пропуснал много неща през първите години от израстването й.

Признава, че работата в „Преди обед“, екипът и разбира се, Деси, много ще му липсват.

Кадиев си припомни колко много неща са се случили в живота му през изминалите 11 години. Снимал се е редица филми, играл е в театъра, загубил е баща си, родило му се е дете, разделил се с майката на дъщеря си Кати – Таня… И е намерил нова любов в лицето на модела Ивелина Чоева.

Актьорът разказа и за най-трудния момент, който е преживял – загубата на баща му.

„Много съм взел от татко, беше мъдър човек. Показа ми първите книги в живота. Научи ме, че един мъж трябва да бъде чувствителен като човек, да държи на думата си. Да не бъда дребнав, да съм великодушен. Да съм открит към хората, да съм добър човек“.

Думите предизвикаха сълзи в очите на водещия…

Сашо разказа и защо е тръгнал на психолог:

„Оказа се, че всички имаме нужда от помощ. Доста токсични механизми съм създал, заради либералното ми възпитание и липсата ми на граници в отношенията с хората. Имам гняв в себе си. Моето его е така добре култивирано, че ако не се случи нещо, както аз искам, аз се превръщам в едно дете, ставам кисел, инатлив и лош“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *