Сашо Кадиев събра бившата и настоящата в името на малкото Кате

Сашо Кадиев предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, споделяйки снимка, на която е заедно с бившата си половинка и майка на дъщеря му, и настоящата. 

Актьорът качи снимка, на която Таня и Ивелина позират усмихнато, радвайки се на общата си почивка в Черноморец. В компанията е и малката Кати, която изглежда радостна да е между мама и новата мащеха.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“, написа актьорът и тв водещ към снимката.

Майката на Сашко – Катето Евро, коментира под кадъра: „Гордея се с теб, Саши!“.

Но последователите на Кадиев написаха, че повод за гордост е по-скоро бившата му половинка – Таня. „Тя е човекът, с който да се гордее Катето, в името на детето си преглътнала толкова много! Широкостроената е тя! Браво на вас Таня!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *