Красота

Съветите на Джулиан Мур: Как да се погрижите за боядисана коса

Боядисаната коса има нужда от адекватна и периодична грижа, тъй като в противен случай повърхностният и слой се накъсва и цветните пигменти падат.

Джулиан Мур обожава да променя визиите си, когато трябва да влезе в образа и душата на нов персонаж. Едно нещо обаче винаги е безупречно и е нейна запазена марка – косата й! Ето и нейните малки трикове!

Съпка 1. Измийте косата си с шампоан-балсам за боядисана коса. Той действа в дълбочина, подхранва корените и косата изглежда по-гъста и лъскава.

Стъпка 2. Използвайте сешоар, като с пръсти разтривате кожата на главата. Не пресушавайте косата. Оставете я леко влажна.

Стъпка 3. С гребен направете среден път на косата. На дланите на ръцете сипете малко палмово масло и погладете косата, за да я изправите и подхраните.

Стъпка 4. Със сешоара продължете да сушите предната част на главата. Вземете кръгла четка и започнете да сушите и тила. Така обиколете цялата глава.

Стъпка 5. Ако имате къдрава коса, ще трябва да я изправите с четка, преса. Започнете от корените на косата и продължете надолу. Действайте бързо, не задържайте уреда, за да не се получат чупки.

Стъпка 6. Завършете прическата с пяна за коса и се огледайте в огледалото. Не приличате ли вече на Джулиан?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *