НовинкиХороскоп

Седмицата започна, вижте най-точната астропрогноза за вас!

Лъвове, звездите са на ваша страна! Риби, делата ви са във възход.

Овен

Очертават се проблеми в офиса, но в личния живот всичко ще бъде наред. Ще се чувствате като царски особи, на които всеки се опитва да обърне внимание. Реалната ситуация е доста обнадеждаваща, въпреки че на пръв поглед положението ви струва трагично. Струва ви се, че ви обожават и търсят вниманието ви, но бъдете нащрек. Някои от близките ви просто се домогват до нещо, което отдавна искат да получат от вас.

Телец

Пред вас се появяват интригуващи възможности, които не трябва да пропускате. Радвайте се на живота и не изпадайте в досадни подробности. Можете да бъдете спокойни, че начинанията ви ще завършат успешно. Банковата ви сметка набъбва буквално с часове, а вие все още се чудите как сте успели да го постигнете. Просто похарчете малко за себе си. Късмет ви чака и в сферата на личните отношения. Възможно е стар ваш приятел или почитател да се появи отново на сцената, инкогнито, оказвайки подкрепа.

Близнаци

Илюзиите ви карат да се чувствате несигурни и ви дават излишни надежди. Опитвате се да преборите демоните вътре в себе си, а успешният изход от сблъсъка ви с тях ще промени живота ви. Делата ви леко се забавят във времето, но това не означава, че няма да се реализират. Периодът е умерено благоприятен за всички професионални занимания. Очаква ви приятна изненада. Можете да разчитате на подкрепа от висшестоящ, която ще ви гарантира увеличаване на доходите и добро допълнително заплащане. Представителите на зодията, които са сами, ще получат от съдбата интересно запознанство и шанс за едно ново начало.

Рак

Имате нужда от съвет, но от друга страна ви е трудно да се доверите на мнението на близките си. Потърсете вариант за професионална консултация от човек, който няма да е свързан с вас емоционално. Появяват се няколко доста добри алтернативи. Изборът зависи единствено от вас. Финансите ви се стабилизират, но вие не сте доволни от ситуацията. Идват още по-добри дни. Намирате се в период на вземане на жизненоважно решение. Душата ви е в дилема, но умът ви знае как трябва да се постъпи. Действайте без да поглеждате назад.

Лъв

Unsplash

Планирали сте няколко важни събития за периода. Опитвате се да бъдете в ролята на режисьор, но трябва да знаете, че при най-малката проява на нелоялност от ваша страна, ще последват съответните ответни действия. Звездите определено са на ваша страна. Имате достатъчно средства, за да задоволите не само нуждите, но и прищевките си. Финансите ви са повече от стабилни, а бъдещето носи само добри новини. В любовта, ако сега не направите важната стъпка, няма да имате друг подобен удобен момент. Не се притеснявайте да не бъдете отхвърлени. Човекът до вас иска същото.

Дева

В момента новите ви идеи и планове са в доста рисковано положение – възможно е да не бъдат приети и оценени от ръководството. Не се отказвайте. Имате нужда от движение, за да се почувствате по-добре. Засегнали сте нечии важни интереси, което несъмнено ще се отрази на финансите ви. Добрата новина е, че ще можете да решите проблема с минимални загуби. Периодът не е добър за вземане на лични решения. Отложете ги за след две-три седмици. Близките ви се отнасят търпеливо с вас, но това няма да трае вечно.

Везни

Периодът изглежда ще бъде дълъг и изпълнен със задължения, при това не много лесни във всяко едно отношение. Отделете повече внимание на възможността на водене на преговори. Постигнатите договорености са важни за бъдещето ви. Идват ви доста сериозни попълнения на бюджета. Не забравяйте, че не всичко е пари и че човекът до вас има нужда от внимание. На преден план излиза въпрос, който трябва спешно да разрешите, иначе рискувате връзката си.

Скорпион

Политиката ви на тих и спокоен страничен наблюдател не е най-добрата в момента. Желателно е да подобрите начина си на работа и да потърсите алтернативни начини за по-добро справяне със задачите. Страхът е лош съветник, особено, когато става въпрос за пари. Търсете вариант за води източници на доходи. Имате възможност за промяна на статуквото. Взаимоотношенията ви с партньора преживяват трудни моменти. Страстите са нажежени, чувствата ви са като лава на вулкан. Избягвайте провокациите и всичко ще се уталожи.

Стрелец

Очаква ви доста натоварен, наситен със събития период, както в делови, така и в личен план. Знакът, който съдбата ви дава, означава, че съвсем скоро постигнатите договорености ще бъдат успешно реализирани, а амбициозните ви планове ще станат факт. Финансите ви ще се стабилизират. Имате усещането, че носите на крилете на любовта, но всъщност се държите доста странно с партньора си – като слон в стъкларски магазин, което ще създаде известни проблеми. Потърсете източника им.


Козирог

Периодът е сравнително спокоен, без сериозни проблеми или грижи. Можете да планирате кратък отдих извън страната или среща със стари приятели. Постарайте се да свършите колкото се може повече неща през първата половина от периода и да решите максимално количество проблеми. След това желанието ви за работа рязко ще спадне. Можете да бъдете и по-пестеливи, но всъщност не е необходимо. Активността на личния ви живот расте. Вероятно е да станете причина за скандали, породени от различни виждания по важни въпроси, включително домашните задължения.

 

Водолей

Чувствате се предадени и някак използвани, употребени. Всъщност това е само на пръв поглед. Ако преглътнете лошите чувства, ще разберете, че за всичко си е имало причина и ще простите. Не губете надежда. Всичко ще бъде изпълнено в срок. Радвате се на добър финансов резултат и това ви кара да се чувствате щастливи. Не пропускайте възможността да инвестирате. Обърнете внимание на човека до вас. Общите ви интереси напоследък са се смалили до вечерята у дома и леглото, което делите. Това не предвещава нищо добро. Имате нужда от освежаване на отношенията.

 

Риби

Получавате възможност да ускорите решаването на важни за вас въпроси, не се притеснявайте и използвайте всяка отворила ви се възможност да постигнете целите си. Делата ви са във възход. Звездите са благосклонни към всички проекти, с които сте се захванали. Животът е прекрасен и вие добре осъзнавате това, знаейки че имате достатъчно пари да задоволите нуждите си и да помогнете на близките си. В отношенията ви с любимия човек и близките ви настъпва период на омиротворение. Важното е да не забравяте, че вашите желание невинаги трябва да стоят на първо място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *