Семейната приказка на Бекъм в красивия Куршевел (снимки)

Семейство Бекъм се отдаде на зимни забавления в пълен състав. Дейвид обожава да кара сноуборд, както и синовете му.

Виктория предпочита ските. В зимния курорт е и единствената дъщеря на звездната двойка – люимката на тате Дейвид – порасналата Харпър.

Кое е мястото, избрано от Бекъм за зимен релакс?

Отговорът е Куршевел – най-известният и красив ски курорт в Европа, намиращ се в най-източната точка на долината Тhree Valleys във Франция.

Известен е в цял свят с бързите си и комфортни лифтове, които обслужват безкрайните ски писти.

92 писти с различни нива на трудност, разделени в три зони. И ако Courchevel 1550 е любима туристическа дестинация за фамилии с деца, Courchevel 1650 се е превърнал в любима дестинация за млади хора, търсещи голямо разнообразие и купон като Aprés-Ski.

Но Куршевел е най-известен със своята най-високо разположена част. В Courchevel 1850 ще срещнете известните лица от света на политиката, спорта и медиите.

Тук изборът на ексклузивни и скъпи хотели, ресторанти и барове е наистина добър. В другите две по-ниско разположени части на курорта, съотношението между цена и качество е по-умерено.

Освен многобройни ресторанти, барове и дискотеки, които са отворени до ранните часове на денонощието, в Courchevel 1850 има и два шикозни търговски центъра, в които ще намерите от пиле мляко – бутици, фитнеси и спортни центрове.

В момента точно тук се провежда Световното първенство по ски алпийски дисциплини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *