НовинкиПътешествия

Семейството на Ваня Джаферович разпуска в Доминикана

Семейството на Ваня Джаферович разпуска в Доминикана след края на снимките на риалити формата „Сървайвър“.

От снимките, споделени в Инстаграм, става ясно, че водещият се е отдал на семейни забавления в компанията на половинката си – Евгения, и децата ми.

Всички те са там от известно време и явно идеята е била да изчакат края на шоуто, за да могат да си подарят няколко дни на спокойствие.

Жени дори качи видео, в което се вижда как Ваня танцува край басейна с два коктейла в ръце, а децата се забавляват в аквапарка.

Преди три дни Джаферович сподели снимки с Жени и написа, че опознаването на Доминикана започва „сега“. Явно тогава са приключили и снимките на предаването, както стана ясно днес, когато се разбра, че участниците са се завърнали в България.

Доминикана има какво да предложи на посетителите. Това е страната, откъдето започва завладяването на Америка, където за пръв път Христофор Колумб стъпва.

Всеки, който е бил тук, казва, че Доминикана е парченце от Рая. 400 км плажна ивица, исторически градове, величествена природа. Плажове, покрити с бял пясък, внушителни планински вериги, набраздени от красиво спускащи се през тях реки и водопади, соленоводни езера, екзотични диви животни…

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *