МузикаНовинки

Сестрата на Део даде живот на нова песен бременна в деветия месец

Сестрата на Део, джаз певицата Марина Драгомирецкая, и изпълнителят Din-Yo дадоха живот на своя нов проект.

Този път срещата им в студиото е още по-емоционална, тъй като нежната половинка в проекта е в деветия месец на бременността си.

Преди да се роди живот, се ражда песен – анонсират още по-вълнуващо изпълнението си музикантите, които обаче не са двойка и в живота, а само приятели.

Броени дни преди вокалистката да роди първото си дете, тя дава нов живот на песента на Din-Yo – “Времето не спира“, чийто видеоклип излезе преди месеци.

В този контекст със сигурност времето няма как тепърва да спре, а дава нови измерения на музиката, смятат изпълнителите.
 Din-Yo и Марина, която всъщност е сестрата на шоумена и тв водещ Део, са приятели от години и това не е първата им музикална спойка.

Меломаните вече познават проектите им „Петък вечер“ и „Куче и котка“, а във „Всеки миг“ се включва и самия Део. Самата Драгомирецкая пък е позната на публиката и с участията си в мюзикълите „Мама мия“, „Чикаго“, „Аладин“ и „Грозното пате“.

Акустичното издание на „Времето не спира“ също се сдоби с видео, което е реализирано по време на записите им в студиото от Димитър Бакърджиев–Shorty Shot. В режисьорското проектиране нищо не е поставено там, където не му е мястото – тоест лишени сме от познатата бутафория на нашумелите напоследък акустични изпълнения и вниманието не бива отнесено в никакъв случай в друга атмосфера, освен вокалната. „Времето не спира“ е по музика на Бате Пешо и аранжимент на Самуел Ефтимов, а официалният видеоклип е дело на Диляна Данева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *