Шакира работи над цял албум, посветен на раздялата с Пике?

Певицата Шакира ще пусне на пазара албум, песните, в който са посветени на раздялата й с футболиста Жерар Пике. Това пишат днес редица световни медии.

46-годишната изпълнителка вече пусна песен, в която открито обижда бившия си и неговата нова приятелка – Клара Чиа, която е само на 23 години.

Песента, споделена в социалните мрежи, е събрала над 60 млн. гледания за денонощие и се превърна в най-популярното видео.

В него Шакира се обръща към Пике с думите: „Струвам колкото две 22-годишни“ и „Замени Rolex за Casio“.

На 2 февруари, когато и Шакира, и Пике празнуваха рожден ден, се очакваше нова песен от колумбийската звезда, но по незнайни причини парчето не се появи в мрежата.

Любопитен факт е, че за рождения си ден Шаки получила торта, изпратена от представител на испанските медии, върху която имало фигурка на Пике, сочещ към своя часовник „Касио“, както и фигурка на Шакира. По-късно певицата сподели в Инстаграм снимка на тортата, но от нея бе изчезнал ликът на Пике… Не става ясно дали самата я го е заличила или някой от асистентите й.

Изпълнителката със сигурност е била съсипана след като стана ясно, че Пике е водил новата си млада приятелка в семейното жилище и тя дори е похапнала от сладкото на певицата. Освен това стана ясно и отношението на майката на Пике, към чийто дом Шакира сложи да гледа фигура на вещица…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *