ЛичноНовинки

Шакира за раздялата с Пике: Това вероятно е един от най-трудните моменти в живота ми!

Шакира наруши мълчанието и проговори за раздялата си с футболиста на „Барселона“ Жерар Пике.

Певицата описа раздялата си с бащата на децата си като „невероятно трудна“ в интервю за Elle.

„Това вероятно е един от най-трудните и мрачни моменти в живота ми. Замълчах и просто се опитах да обработя всичко. Трудно ми е да говоря за това, особено защото все още преминавам през това и защото съм в очите на обществото. И защото нашата раздяла не е като обикновена такава“.

„Беше трудно не само за мен, но и за децата ми. Невероятно трудно“, казва изпълнителката.

„Опитах се да скрия ситуацията от децата. Опитвам се да ги защитя, това е моята мисия номер едно. Но те чуват неща в училище от приятелите си. Или попадат на неприятни новини в интернет и това просто ги тормози“.

„Понякога се надявам, че всичко това е само лош сън и че някой ден ще се събудя. Но не, истинско е.“

„И всичко това се случваше точно по времето, когато баща ми беше в реанимация, а аз трябваше да се справя с много неща. Това е може би най-мрачният период от живота ми“.

Изпълнителката признава още, че папараци „къмпингуват“ пред къщата, откакто новините се разчуха.

„Нямаше място, където мога да се скрия от тях с децата си, освен у дома. Не можехме да се разхождаме в парка като нормално семейство или да отидем за сладолед. Или да правим нещо друго, без да ни снимат“.

„Да имаш голяма мечта и да видиш семейството си разбито е може би едно от най-болезнените неща, през които можеш да преминеш. Той искаше да играе и да печели титли, а аз трябваше да го подкрепям“.

Шакира обяснява, че след като Милан и Саша тръгнали на училище, семейството трябвало да реши дали да се премести в САЩ, заради нейната музикална кариера, или да остане в Барселона, където футболистът играе.

„Един от двамата трябваше да направи това усилие и тази жертва. И аз го направих. Дойдох в Испания. И това беше жертва в името на любовта“.

„Децата ми успяха да имат майка и имам тази невероятна връзка с тях, която е неразрушима“.

„Независимо от това как приключиха нещата или как Жерар и аз се чувстваме един към друг като бивши партньори, той е бащата на децата ми“.

„Носим отговорност за тези две невероятни момчета и аз вярвам, че ще открием кое е най-доброто за тяхното бъдеще, за техните мечти и кое е правилното решение за всички“, откровена е още Шакира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *