Шарън Стоун изплаши феновете си, сподели опасна диагноза

Шарън Стоун сподели с последователите си чрез социалната мрежа Twitter, че има тумор, който е трябвало да бъде отстранен. Феновете са сериозно притеснени за здравето на любимата си актриса, след като тя разкри какво е преживяла.

Звездата сподели, че е получила грешна диагноза. Но болката е станала толкова силна, че се е наложило да й направят двойна епидурална упойка, за да облекчат болката. Потърсила е второ мнение и се е изяснило, че има голям фиброиден тумор, който е трябвало да бъде премахнат.

„Дами, не се преструвайте, че няма значение, отидете и потърсете второ мнение. Това може да ви спаси живота. Ще ми отнеме четири до шест седмици, за да се възстановя напълно. Благодаря на всички за загрижеността. Всичко е наред”, написа актрисата.

Това не е първият път, в който Шарън се сблъсква с диагнозата за тумор в тялото. Но този път добрата новина е, че образуванието не е злокачествено.

Фиброидните тумори са неракови образувания, които се развиват в или около матката. Състоят от мускулна и фиброзна тъкан. Проблем е, когато фибромите стават твърде големи и започнат да притискат матката. Тогава трябва задължително да бъдат отстранени. Иначе е достатъчно да бъдат наблюдавани от гинеколог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *