ЗвездиНовинкиНовинки

Шарън Стоун: Личният ми живот прилича на комедия

Шарън Стоун, която е на 62 г., призна в интервю за Closer Weekly, че въпреки че е призната за секссимвол, личният ѝ живот прилича по-скоро на комедия.

Звездата сподели историята за която преди време писахме, че миналата година сайтът за запознанства Bumble изтри профила ѝ, защото не повярвали, че това наистина е тя.

„Един мъж, прочитайки информацията на профила ми, решил, че това не съм аз, и помолил администраторите да ме изтрият“, разказа Шарън. И допълва, че според нея това се е случило, защото е отказала на няколко от потребителите. И те са решили да си го „върнат“. 

Шарън не се притеснява да сподели, че приложението ѝ харесва и тя се забавлява добре в него.

„Запознах се с приятни хора, завързах приятелства. Но търся човек, който ще може да създаде с мен сериозна връзка, грижовна, близа до любовта“. 

„Мисля, че трябва да решите как искате да остарявате. Убедена съм, че имам своята съдба и сега се опитвам да я приема с максимална честност и да бъда максимално открита“, казва Стоун.

„Отворена съм за нови отношения, но първо трябва да разбера какво искам да получа от тях. на моята възраст е важно човек да знае, че няма да стане смешен и тогава да действа“, разсъждава още звездата.

Признава, че сърцето ѝ е свободно и намеква, че си общува с няколко интересни представители на силния пол. 

Шарън има два брака зад гърба си. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *