ЗвездиНовинки

Шарън Стоун: След инсулта не успях да си намеря достойна работа в Холивуд

65-годишната актриса Шарън Стоун сподели, че й е било изключително трудно да се справи с живота след като е получила инсулт 2001 г. Шарън се е възстановявала в продължение на седем години. Време, през което е трябвало да се научи да се бори за правата си и да се научи да поставя граници.

По думите на актрисата тя не е успяла да си намери достойна работа в Холивуд в продължение на почти 20 години след като се е сблъскала с болестта.

Стоун осъди системата за безразличието, с което се отнася към хората.

„Когато това се случи, не исках да казвам на никого, защото знаеш, че ако нещо се обърка с теб, си аут. Нещо се обърка с мен и аз бях аут в продължение на 20 години. Нямах работа“.

Звездата каза също, че „е трябвало да се изправи пред себе си“. Тя разкри, че се е борила с ръководството на студиото, за да защити правото си на адвокат, който да чете договорите ѝq пише БГНес.

„Счупих много стъклени прегради и искам да ви кажа, че беше болезнено беше болезнено да поставям граници – граници на това кой може да влезе в дома ми и какво може да поиска; граници, когато не исках да подпиша договора си в деня, в който започнах да снимам“.

Шарън Стоун е сред любимите холивудски звезди на милиони хора по света. Тя често споделя лични снимки в социалните мрежи и показва как живее, рисува, как се радва на времето, прекарано със семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *