ЗвездиКиноНовинки

Шарлот се ядоса на критиките към „Просто ей така“. Вижте какво каза!

Шарлот (или актрисата Кристин Дейвис), една от главните героини в „Сексът и градът“, а сега и в дългоочакваното продължение – „Просто ей така“, сподели в интервю, че е била много ядосана от критиките, отправени към продукцията.

56-годишната Дейвис е заявила в интервю за The Sunday Times, че изпаднала в ярост, когато разбрала колко негативни коментари е получило продължението на култовия сериал, пише The Times.

„Броят на критиките ме шокира. Всички коментират лицата ни, косите, всичко. Ужасно се ядосах и сега съм ядосана“, казва актрисата. „И въпреки че се опитвам да не чета коментарите, знам, че ги има.“

Кристин е втората актриса, която реагира на появилите се в медиите и социалните мрежи критики. Първа беше Сара Джесика-Паркър, която нарече критиката към външността ѝ „женомразка“.

Кадър от филма

„Проблемът със социалните медии е, че не знаете кои са тези хора. Не знаете нищо за тях. Те просто хвърлят по вас своите „бомби“. И това ме ядосва“, заявява още Дейвис.

Звездата от „Сексът и градът“ повдига една наболяла тема – че мъжете-актьори предизвикват доста по-малко коментари и негативни критики. Тяхното остаряване се приема доста по-спокойно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *