ЗвездиНовинки

Силвестър Сталоун на 77: Имам големи очаквания за бъдещето

На 6 юли своя 77-и рожден ден празнува една от най-големите екшън звезди в историята на киното – Силвестър Сталоун.

Роден през 1946 година в Ню Йорк, САЩ, той става известен с ролите си във филмовите поредици „Роки“ и „Рамбо“.

Днес Сталоун е един от най-известните актьори в Холивуд. Но се изявява и като режисьор, продуцент и сценарист.

Слай има европейски корени – наполовина е италианец. Баща му Франк е роден в Италия, но през 1930 година се мести в САЩ. Майка му пък е наполовина французойка,наполовина германка.

Като тийнейджър Сталоун бил много буен – 10 пъти са го гонили от училище. На 15-годишна възраст попада в училище за проблемни деца, където започва да се занимава със спорт и театър. На 16 години започва се влюбва в културизма.

Самият Силвестър Сталоун казва, че ако не е избрал да бъде актьор, днес може би щеше да бъде престъпник. След първата си голяма роля – в еротичния филм „Италианският жребец“ (1970), Слай получава за два снимачни дни 200 долара. Точно в този момент няма и стотинка в джоба си.

„Изборът ми беше или да се снимам в този филм, или да ограбя някого“.

На дипломирането на дъщеря си – Скарлет

Има 3 брака зад гърба си и 5 деца. С третата си съпруга Дженифър Флавин е вече повече от 25 години. Яростен привърженик е на републиканската партия в САЩ.

„Вярвам, че има вътрешна сила, която създава победители или губещи. И победителите са тези, които наистина се вслушват в истините на своето сърце.”

„Имам големи очаквания за бъдещето, защото миналото силно се надценява.”

„Когато бях в прогимназията, учителите ме смятаха за ученика, който най-вероятно ще свърши на електрическия стол.”

„Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.”

„Мисля, че всеки си има определена формула в своя живот. Когато се отклоните от тази формула или ще се провалите изцяло, или ще спечелите много.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *