ЛюбопитноНовинки

Слънцето влезе в Риби: Магията на знака ни подарява нови възможности и романтика!

Слънцето напусна днес Водолей, за да се премести в знака на Риби. Мечтатели, творци и романтици – това е тяхното време.

Ще се почувствате по-състрадателни, по-мили, готови да подадете ръка. И все пак внимавайте да не бъдете прекалено добри, защото съществува вероятност другите да злоупотребят с добрината ви и да ви манипулират.

Да, периодът ще бъде малко противоречив, но ако проявите търпение, мъдрост и опитате да вникнете в дълбочината на проблемите, ще намерите изход от всяка ситуация и дори ще можете извлечете изгода.

Или с други думи – мислете, анализирайте, вслушвайте се във вътрешния си глас, не бързайте. И накрая – действайте.

В работен план всичко ще бъде наред. Работете с удоволствие и ще можете да се радвате както на добро отношение от шефа, така и на бонуси и добро възнаграждение.

И в личен план всичко е перфектно. Хората се срещат, влюбват се, женят се – само не забравяйте – не бързайте!

И за да ви върви през целия период, в който ще сме подвластни на знака на Рибите, винаги си носете талисман с две рибки.

Времето през което Слънцето ще бъде в Риби, ще бъде наситено с романтика. Защото Венера и Марс ще се движат много близо един до друг. И тъй като Венера управлява любовта, а Марс – секса, можем да очакваме истински взрив от емоции. Възможно е пред вас да се отвори шанс за нова връзка или вече съществуващите отношения да минат на ново ниво.

Обърнете внимание на душата и вътрешните си потребности. Съсредоточете се върху онова, за което мечтаете, вярвайте повече в интуицията си. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *