Славена Вътова обича да пее силно и… фалшиво

Славена Вътова е част от журито на новия сезон на „България търси талант“. Съчетава успешно ролята на майка, съпруга и участник в тв предаване. И, разбира се, изглежда перфектно.

„Мис България 2006“ сподели преди време, че мечтае… да яде колкото иска, без да напълнява. Споделя, че харесва да е пред камера, обича да носи рокли, да спортува, да пее силно и… фалшиво.

Когато има ангажимент, се съсредоточава върху него.

Когато е с децата си, прекарва пълноценно времето си с тях.

И спи малко.

Ролята й в „България търси талант“ е предизвикателство. Признава, че е била много притеснена, заради отговорността да дава мнение за труда на хората. Според нея талантът не може да бъде затворен в едно изречение.

Дори справянето с ежедневието е талант, казва Славена в студиото на Би Ти Ви.

Да бъдеш търпелив, упорит, да обичаш, да показваш, че обичаш, да приемаш обичта, да твориш. Най-трудно й е, когатона сцената се качат деца, защото се старае да не нарани чувствата им. Вътова се оплака, че често е зле повлияна от водещите – Сашо и Дани Петканов.

Славена Вътова споделя, че следва децата си, когато става въпрос за търсене на техните таланти. Старае се да наблюдава Ема и Ана, да им помага да усещат любовта и подкрепата й. Смята уроците под формата на игра за най-успешни, за сметка на рестрикциите.

„Мис България 2006“ сподели още, че спортът и разходките сред природата са нейният начин да се справя с ежедневния стрес. И да остава във форма. Тя се храни здравословно – хапва основно месо, зеленчуци и плодове. Изключила е от менюто си захарта и млечните продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *