ЗвездиНовинки

След 18 години брак и 80 изневери: Уилям Леви призна, че се развежда

След 18 години брак и близо 80 изневери актьорът Уилям Леви обяви, че се развежда със съпругата си Елизабет Гутиерес. 

Минути след като написа това в социалните мрежи обаче, той изтри съобщението.

За изненада на мнозина Уилям разкри, че той и майката на децата му, красивата Елизабет, са решили да сложат край на връзката си след 18 години съвместен живот и две деца – Кристофър и Кайли Леви.

Слуховете за развода на Леви и Гутиерес се носят още от деня на сватбата им. Но тъй като скоро двамата не са виждани заедно, медиите все по-упорито пишат, че се развеждат…

В съобщението си, появило се и изчезнало мистериозно, Леви дава ясно да се разбере, че децата остават приоритет за двойката и те ще намерят начин да са близо до тях.

„Бихме искали да ви съобщим, че след сериозно обмисляне решихме да приключим нашите брачни отношения. Но ние ще продължим да бъдем най-доброто семейство и най-добрите родители за нашите деца“, написа Леви. След което изтри публикацията си.

Медиите от години пишат, че един от най-желаните мъже в света, звезда от сапунените латиноамерикански сериали, води живот, пълен с изневери.

Американски актьор от кубински произход Уилям Леви спечели титлата любимец на жените почти веднага след като се появи за първи път в света на шоубизнеса – първо като модел, а след това и като актьор в теленовелите.

Няколко пъти е бил определян за най-секси мъж в света, а сега спечели още една титла – титлата на най-голям прелюбодеец.

Според различни публикации, Леви има зад гърба си близо 80 изневери, а миналата година излезе информация за още една негова афера.

Латиночаровникът никога не е крил, че е изневерявал на жена си. Но явно на нея вече й е омръзнало…

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *