След интервюто на Хари и Меган за Опра: скандалът прие доста неприятна форма

След интервюто на Хари и Меган за Опра кралското семейство на Великобритания никога няма да бъде същото.

Лошо отношение, расизъм и още по много от всичко!

Станаха известни толкова пикантни подробности от отношенията вътре в Бъкингам, че кралицата трябва да отдели доста време и сили, за да възстанови щетите.

Да, това, което принцеса Даяна не успя да направи със своя бунт и развод, синът ѝ и неговата половинка успяха да направят с любов. 

Светът видя един Хари, отделил се от оковите на догмите и правилата, за да получи и защити любовта и семейството си. И той не е сам, което може би е най-хубавото.

Хари разкри доста неприятни за кралското семейство подробности за отнашенията си с брат си и баща си в интервюто, дадено пред Опра. Разговорът бе излъчен по телевизия Си Би Ес, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от Dariknews.bg.

Меган и Хари
LONDON, ENGLAND – JULY 10: (L-R) Queen Elizabeth II, Meghan, Duchess of Sussex, Prince Harry, Duke of Sussex watch the RAF flypast on the balcony of Buckingham Palace, as members of the Royal Family attend events to mark the centenary of the RAF on July 10, 2018 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Принцът се е чувствал „в капан“ като член на кралското семейство. И признава, че никога нямаше да се освободи от тази тежест, ако не бе срещнал Меган Маркъл.

„Бях хванат в капана на системата, както и цялото ми семейство. Баща ми и брат ми също са в капан. Те не могат да си тръгнат и искрено им съчувствам заради това.“

Когато Опра се интересува за причината да се откаже от привилегиите си миналата година, Хари описва преживяното като „дългогодишни преговори“. Те нямало да се състоят, ако не била подкрепата на съпругата му и категоричният отказ на Двореца да предложи съдействието си в тежък момент.

Според него покойната му майка принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му.

„Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка.“

Внукът на кралица Елизабет Втора не е искал да изненада неприятно баба си с това решение. И още храни голямо уважение към нея. „Проведох три разговора с баба ми и два с баща ми преди той да спре да отговаря на обажданията ми. И тогава той ме попита дали мога да изложа всичко това писмено.“

Хари твърди, че Меган е неговият „спасител“. Но тя от своя страна не може да се съгласи.

„Мисля, че той спаси всички нас. Той пое инициативата и каза, че трябва да намерим начин да се справим. И той взе решението, което спаси живота ми и семейството ни.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.