ЗвездиНовинки

След успеха на делото срещу Амбър Хърд: Джони Деп с оферта от „Дисни“

Джони Деп спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд и животът му обърна нова страница. Сега актьорът, който през последните няколко години се бореше за репутацията си, се връща победоносно на големия екран.

Според „Express“ Джони може би отново ще сложи пиратската шапка и ще обуе ботушите, за да се присъедини към „Карибски пирати“.

Деп винаги е бил основна фигура във филмите, докато не беше уволнен през 2018 г. Според публикацията, след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от „Дисни“ са се появили, за да му предложат огромна сума, за да поеме отново ролята и да вдъхне живот на белите дробове на мъртвия оттогава франчайз.

Но според показанията на Джони Деп, може да е необходимо нещо повече от галон ром и сандък със съкровища, за да го накарат да се върне.

По време на разпита на един от адвокатите на Хърд, Бен Ротенборн, Деп е попитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в „Карибски пирати“, на което актьорът отговаря с…“не“.

А феновете, които са подкрепяха актьора през цялото време на съдебната сага, със сигурност са развълнувани да разберат, че има възможност актьорът да се завърне на палубата сред седемте морета като капитан Джак Спароу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *