Случва ли се нещо? Кейт и Уилям ще живеят в дома на Хари и Меган!

Кейт и Уилям планират да се преместят от Лондон в Уиндзор. Разбира се, говори се, че причината за това е кралица Елизабет Втора.

Напоследък Нейно Величество е с доста лошо самочувствие. През есента на 2021-ва бе в болница, после пък се зарази с коронавирус. А сега не посещава никакви мероприятия и провежда аудиенциите си в онлайн формат, пише PeopleTalk.

Затова внукът на Елизабет Втора със своята съпруга – Кейт, и трите им деца планират да се преместят по-близо.

Източници съобщават, че херцозите на Кеймбридж ще се преместят на по-малко от километър от замъка Уиндзор, където живее кралицата. А именно във Фрогмор хаус, домът, предназначен първоначално за Меган и Хари.

Братът на Уилям напусна кралското семейство и сега имотът е свободен, въпреки че той плати ремонта му от 2,4 милиона паунда.

Убедени сме, че кралицата ще се зарадва много на новите си съседи, защото и тяк като всеки възрастен човек обича да общува с по-младите си роднини и по-точно с децата.

Преди време излизи информацията, че Елизабет Втора страда много от факта, че не е видяла още малката Лилибет, дъщеричката на Хари и Меган…

Е, тя със сигурност се радва да бъде в компанията на принц Джордж и принцеса Шарлот, както и на малкия Луи. Още повече, че тяхната майка доста успешно се справя с всички свои задължения и вече упорито се говори, че било далеч по-добре Кейт да бъде следващата кралица, а не Камила…

А Кейт и Уилям, които обичат по-спокойния начин на живот, може би също се радват да напуснат Лондон. Това важи и за децата, които във Фрогмор ще имат доста повече свобода на действие – за игри и забавления на открито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.