Новинки

София – момичето, което обича коне и кучета. С какво се занимава една от дъщерите на Роман Абрамович?

София, една от дъщерите на Роман Абрамович, е влюбена в конете. Поглеждаме в Инстаграм профила й, за да видим с какво се занимава. Няма скъпи дрехи, шопинг турове или заведения за избрани.

София е дъщеря на милиардера Абрамович и втората му съпруга – Ирина Маландина.

Ирина е привлекателна стюардеса, която Абрамович среща по време на една от своите командировки. Младият бизнесмен започва да ухажва красивата блондинка, докато е женен за Олга Лисова. През 1991 г. Роман и Ирина сключват брак. Успяват да задържат отношенията си в продължение на 16 години. Имат пет деца: Анна, Аркадий, София, Арина и Иля. Именно Ирина е до Роман, когато той купува футболния „Челси“ през 2003 г.

Съпрузите се развеждат в Чукотка, защото бракът е регистриран там. Говори се, че след развода Абрамович оставя на Ирина около 5 милиарда долара, 4 вили, имение и два апартамента във Великобритания, замък във Франция.

„Не е вярно, че моят начин на живот е твърде затворен. В него има достатъчно светлина“, казва Ирина в интервю.

Дъщеря им София е много активна в социалните мрежи. Завършва британски колеж и живее в Лондон. 27-годишната девойка се мести от Русия в Англия, когато баща й купува „Челси“.

Обича животните – и по-специално кучета и коне. Язди, професионално, явява се на състезания и качва клипчета от участията си.

Разголени снимки в профила й няма. Е, има такива по бански, по къси панталонки или клинче. Но съвсем невинни и дори детски.

Прокрадват се и няколко кадъра от красиви плажове. С приятелки.

Доста скромно като за дъщеря на един от най-богатите хора в света. Forbes оценява състоянието на Абрамович на 12,4 млрд. долара.

Разбира се, животът на София е далеч от този, който си представяме ние.

Тя е ходила на училище с хеликоптер и брониран „Ролс Ройс“, партито за 18-ия й рожден ден включва изпълнения на живо на култови групи, а за един от конете й баща й плаща 500 хиляди паунда – като награда за спечелено от нея състезание.

С началото на военните действия в Украйна София сподели пацифистки призиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *