Специална грижа за русите коси

Русото винаги е било модерно. И сега е номер едно. Особено в социалните мрежи. Затова Kérastase ни представя една нова серия.

Blond Absolu е създадена ексклузивно за грижа за русата коса. „Вие се осмелявате, ние се грижим“ е призивът на марката към всички, които се осмеляват да имат мечтания светъл нюанс.

Blond Absolu е първата по рода си серия от Kérastase за изсветлена коса. Тя предлага индивидуална грижа за всеки тип русо в комбинация от продукти, подсилени със силата на хиалуронова киселина, както и екстракт от цветето еделвайс, известно със своите защитни свойства.

Продуктите се грижат за състоянието на косъма, като осигуряват хидратация. Интензивно неутрализират нежеланите оттенъци, за да се разкрие и озари всеки един нюанс на цвета. В новата гама своята премиера в грижата за изсветлената коса правят и ултравиолетовите неутрализиращи съставки.

Серията предлага две вани  – Озаряваща вана, която подчертава и озарява естествения блясък на косата и изглажда косъма от корена до върха; и вана Ултравиолет, която моментално неутрализира нежеланите оттенъци. Грижата за изсветлена коса носи името Цикафлаш, продукт-хибрид, който дава подхранващата сила на маска и леката формула на мляко. Той моментално и интензивно възстановява косата, като я предпазва от накъсване.

Максата Ултравиолет възстановява и подхранва косата, за да я направи мека и блестяща, както и неутрализира нежеланите топли оттенъци за равномерен рус цвят.

Многофункционалният серум Цикаплазма с термо защита текстурира косата, подсилва увредените зони за по-малко накъсване, като той може да се използва през деня и нощта за гладка и мека на допир коса.

Част от серията Blond Absolu е и нов ритуал в салона – укрепващият бустер Цикафайбър, предназначен за употреба след изсветляване. Неговата роля е да възстанови и моментално да подхрани косата.

Всички продукти Blond Absolu могат да бъдат комбинирани по различни начини за индивидуална грижа и нуждите на всяка изсветлена коса – от екстремно русо, калифорнийски балеяж и „целунато от слънцето русо“ до светли кичури.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.