Спектакъл, вдъхновен от красотата на Земята

Американската марка MATRIX отпразнува своята 10-та годишнина у нас с най-мащабното си шоу за фризьори до този момент – MATRIX Wonderland.   

„Matrix е забавление, вдъхновение и най-вече цвят. Ярките цветове ще са актуални през Лято 2019, а визиите ще бъдат небрежни. Наситените цветове в косите стават все по-полурярни в социалните мрежи, а това много скоро ще ги направи желани от всички“,

сподели международната звезда от фризьорската сцена Алекс Чабът, артистичен директор на MATRIX Канада. Той беше специален гост и една от големите изненади по време на шоуто.

Гости на MATRIX Wonderland бяха стотици фризьори от цялата страна. Осем от тях, част от обучаващия екип на Академия MATRIX, представиха колекция Пролет/Лято 2019 и тенденциите в цветовете. А общото между визиите на сцената бяха ярките цветове, усещането за свобода, творчество и провокативност, неразделна част от същността на MATRIX.

Кулминацията на вечерта беше творческо шоу, представено от Милена Богословава, член на екипа на Haute Coiffure Francaise България. Спектакълът, на тема RAW, беше вдъхновен от Земята, грижата за околната среда и от новите и натурални продукти в портфолиото на марката. Международната звезда Алекс Чабът, собственик на един от изцяло зелените фризьорски салони MATRIX в света, представи на сцената модерни трансформации, които спират дъха – общо 9 модела бяха преобразени в 3 различни стила, между които и Бохо шик.

MATRIX е сред най-известните марки за професионална козметика за грижа за косата в света. Брандът е насочен към всички, които не само харесват свежите и оригинални цветове и визии, но и имат смелостта първи да изпробват новостите и сами да създават тенденциите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.