Любопитно

Според народните поверия: Коя котка носи финансов успех, коя гони злите сили?

Според народните поверия котките са не само страхотен домашен любимец, който сваля напрежението у дома, но и ни носят доста ползи – привличат финансовото благополучие и гонят злите сили.

Ето какво ще донесе писаната в дома ви, според цвета на козината…

Котката с бели лапички привлича материално богатство.
Черната писана, за която съществува поверие, че носи лош късмет, всъщност отнема негативната енергия, премахва неприятностите от домакинството, дарява мъдрост и прозрение! Освен това тя предпазва от лоши очи, бори се със злите духове. Астралните способности на котката са толкова силни, че тя лесно може да изгони призрак от къщата.

Котето с двуцветна козина е двойно съкровище. Удвоява щастието в къщата, носи двоен успех.

Котката с три цвята на козинката носи щастие на собственика, специално покровителство и защитава къщата от пожар.
Ако вашата писана е с цвят „костенурка“ (цветни петна от вълна се смесват помежду си) тя е сериозен талисман и носи семейно щастие. Аурата на такава котка е толкова голяма, че покрива не само конкретен човек, но и неговото семейство, дом и територия, която тя смята за своя.
Ако писаната ви е раирана, тя ви дарява с късмет, леко, ведро отношение към сериозни и критични ситуации, дори най-критичните, зарежда с хумор и ентусиазъм!

Червената (рижата) котка е опора и надежда за всички страдащи и болни. Тя е лечител.

Чисто бялата котка е като магия, помага на хора, чийто живот е свързан с риск и тежки физически натоварвания.
Сивите котки са в състояние да заредят стопанина си с вътрешна и външна красота и хармония. Смятат се и за най-добрите домашни пазачи от зли духове.
Котките даряват дома и обитателите му с любов, късмет, емоционална стабилност и мир. Те носят късмет на цялото семейство, независимо от цвета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *