Любопитно

Според Ванга: Какво ще се случи, ако едно от тези неща у дома се развали

Всички знаем, че счупените вещи у дома носят нещастие. Според фън шуй, например, не е добре да държите у дома счупени чинии и други домакински вещи.

Казват, че Ванга също е давала съвети в тази посока. Според пророчицата, ако някои уреди или вещи у дома не работят, или трябва да ги ремонтираме бързо, или да ги изхвърлим… Кои са тези вещи?

Часовникът

Днес повечето от нас имат електронни часовници, но често държим у дома стари, красиви часовници, които не работят. Махнете ги. „Счупеният часовник показва мъртво време. Да не ремонтираш часовник, е същото като да не лекуваш болест“, казвала пророчицата. Според много езотерици, счупеният часовник предвещава беди и провали за собственика му.

Неработещите лампи

Ако ви изгори крушката или лампа се повреди, сменете я бързо. Ако крушките горят твърде често, замислете се. Възможно е това да е знак за проблеми в семейството – неизказано несъгласие, негодувание… Поговорете у дома, решете проблема.

Според пророчицата, ако крушките изгарят често, причината може да се дължи и на завист на познат или лошо отношение…

Не оставяйте вратите да скърцат

Ако смажете навреме скърцащата врата, ще се радвате на добри финансови резултати, казвала Ванга. Ако вратата улегне, провисне и не се затваря добре, преосмислете житейските си приоритети. Вероятно не гоните правилната цел. Ако се счупи ключалката, това може да е знак, че около вас се въртят хора с лоши помисли.

Обърнете внимание на счупения кран и запушения канал

Счупеният кран или запушената канализация не са толкова безобидни проблеми, колкото изглеждат. Те може да са знак, че енергийните резерви на собственика на дома са на изчерпване и той не се възстановява добре от стреса и натоварването. Хроничната умора и раздразнителността са само първите признаци, след това може да се стигне до сериозно заболяване. Ако канализацията е запушена и това се случва твърде често, трябва да помислите дали наоколо няма недоброжелател. Ако се сетите за такъв човек, спрете да общувате с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *