ЗвездиНовинки

Стана ясно: Какво получава Джорджина след раздялата с Роналдо

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са една от най-известните светски двойки в света. А напоследък често се коментира, че двмата са се разделили, защото на него му е писнало от сериозните харчове на половинката му.

Оказва обаче, че засега темата с раздялата е просто опит на медиите да трупат четения в интернет. Роналдо играе за „Ал Насър“, а Джорджина го следва плътно заедно с децата.

И все пак, какво ще стане със знойната красавица, ако той реши, че вече не иска да бъдат заедно?

Според предбрачния договор, който са подписали, тя ще получи къщата в Мадрид и издръжка от 100 000 евро на месец – докато е жива, пише „Свободен печат“.

Преди време Форбс обяви Роналдо за най-добре платения спортист в света с годишна печалба по-голяма от над 109 милиона. Явно няма да му бъде трудно да се справи с издръжката на Джорджина…

Двамата се грижат за две свои деца – Алън Мартин и Бела Есмералда, и още три други, родени от сурогатна майка, Кристиано Роналдо младши и близнаците Ева и Матео.

А добрата издръжка на Джорджина се дължи на факта, че се грижи за ощо пет деца, а не само за своите, биологични.

Със сигурност Родригес мечтае за сватба. И тя нееднократно го е потвърждавала. Но дали ще станем свидетели на такава, само времето ще покаже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *