Новинки

„Стани богат“ с Ники Кънчев стартира с благотворително издание

Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“ стартира със специален благотворителен епизод с водещ легендата Ники Кънчев.

Два пъти по-дълъг и в подкрепа на програмата “Топъл обяд“ на Българския Червен кръст, в епизода ще играят три двойки любими лица от екрана. Това са водещите на шоуто Dancing Stars – Краси Радков и Алекс Раева, водещият на „Ергенът“ – Наум Шопов и половинката му Теа, и актьорите от сериала “Съни бийч“ – Бойко Кръстанов и Евелин Костова.

Със „завръщането у дома“ на водещия Ники Кънчев и в унисон с неговия личен, човешки и дългогодишен пример да подкрепя различни инициативи, деца и хора в нужда, благотворителният епизод на „Стани богат“ отново подават ръка на истински достойна кауза.

Специалният епизод на 17 февруари се явява логично продължение и на цял един специален благотворителен сезон на играта през лятото на 2023г., в подкрепа на различни каузи.

Програма „Топъл обяд” на БЧК се реализира за двадесета поредна година и до момента е предоставила безплатна храна на общо 23 845 нуждаещи се деца от цялата страна. Основната й цел е да се подпомогнат ученици в неравностойно положение и техните родители, а много често безплатният топъл обяд, който тези деца получават всеки ден през учебната година, е единственият повод те да посещават учебните занятия. През учебната 2023/2024 г. 1 755 нуждаещи се деца от цялата страна ще получават безплатен топъл обяд всеки учебен ден.

Как ще се справят из лабиринтите на знанието двойките участници в играта в подкрепа на каузата, зрителите на bTV ще разберат в специалния епизод на „Стани богат“ на 17 февруари (събота) от 20:00 ч.

Новите епизоди на обичаната игра започват на 19 февруари (понеделник) от 18:00 часа и ще се излъчват в този час всеки делничен ден по bTV. И през новия сезон „Стани богат“ ще предложи на зрителите обогатено съдържание, интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *