Стефан Данаилов отива на санаториум

Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия.

След инцидент през месец август 2019 г. Данаилов бе приет по спешност в болница „Бургасмед”. Операцията на тазобедрената става бе извършена от екип на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов. След допълнителни изследвания в столична болница, направени през месец септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Актьорът няколко пъти коментира, че не смята да се отпуска и предава.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Становищата на специалисти от трите болници мотивират лечението на звездата на родния театър до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря.

Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк. А благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *