ЛюбопитноНовинки

Стефан Илчев и Стефания Колева мерят черпаци в „Черешката на тортата“

Артистичен чар ни очаква през следващата седмица в любимото кулинарно шоу „Черешката на тортата“. В кулинарна битка влизат Стефан Илчев, Филип Аврамов, Богдана Трифонова, Здрава Каменова и Стефания Колева.

Специалната задача от шеф Манчев този път е с вкус на пролет. А той включва използването на зелени продукти като броколи, лапад, спанак и коприва в менюто на звездните домакини.

Пръв своята вечеря с песен и усет към детайла ще поднесе Стефан Илчев. Той ще посрещне останалите участници в градината на уютен ресторант с 5-степенно меню. Екстравагантната вечеря обещава истинско пиршество, много забавни моменти и добро настроение.

Седмицата продължава с Филип Аврамов. И въпреки затрудненията, той ще покаже истински талант в импровизацията. А сладката изненада, която е подготвил, ще докосне сърцата на гостите.

В сряда „Черешката на тортата“ се превръща в истинска сцена. Здрава Каменова ще се окаже истинска стихия в кухнята. Майката на четири деца ще подготви ястия с много въображение и любов.

Добре познатият глас от радио ефира Богдана Трифонова се гмурка дълбоко в кулинарията в четвъртък с много чар и широка усмивка. Тя ще вложи в ястията си добро настроение, широка усмивка и умения, за да достигне до сърцата на останалите. Специалният дрескод и миниатюрна изненада ще допълнят доброто настроение по време на забавната вечеря.

Седмицата ще приключи с кулинарния моноспектакъл на Стефания Колева в петък. Актрисата с огромно чувство за хумор ще поднесе повече от интересно меню, което ще погали сетивата на звездите с много финес и изящество. Веселбата ще бъде гарантирана още със старта на вечерта, а на финала Стефания е подготвила специални награди за компанията.

Кой ще надделее накрая и ще спечели епичната кулинарна битка тази седмица, гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *