ЛюбопитноХороскоп

Стелиум в знака на Телец и съвпад на Уран и Юпитер: Какво да очакваме?

Честно да ви призная преди не обръщах чак такова внимание на астрологичните събития. Но отскоро започнах да чета по малко и ми стана изключително любопитно.

Вярвайки, че всичко в нашата Вселена е взаимосвързано, вероятно трябва да призная, че планетите имат влияние както върху нашата Земя, така и върху нас самите.

И ето че сега споделям с вас за едно любопитно събитие, наречено Стелиум, както и за съвпада на Уран и Юпитер.

Според астролозите, през април имаме три значими астрологични събития – ретрограден Меркурий, съвпадът на Юпитер и Уран и Стелиумът.

От 18 до 22 април в знака Телец ще се случи съвпад на Юпитер и Уран. Подобно нещо се случва веднъж на всеки 14 години. Събитието носи положителни промени. Какви?

Юпитер е свързан с мъдростта, знанието и духовните принципи: той ни показва целта на човек и неговите морални ценности.
Уран от своя страна засилва влиянието на Меркурий (който ще бъде ретрограден до 25 април): той е символ на оригиналния и нестандартен подход.

Юпитер внася оптимизъм, Уран – идеализъм. Заедно обаче те представляват експлозивна смес, която определено ще донесе някои интересни решения. Например, възможни са неочаквани събития, включително природни бедствия.

Тези три планети ще донесат в живота ни цикъл на иновации, прилив на вдъхновение, желание за активни действие и духовно развитие.

Бъдете внимателни при подписването на споразумения, документи, технологии и пари. Предстоящият период не е подходящ за вземане на емоционални решения.

Стелиумът се получава благодарение на Венера, която също е в Телец в този период. Юпитер, Уран и Венера са били в Телец през май 1858 г. и през май 1941 г.

Съюзът на тези три планети създава мощна енергия, която от 18 април ще владее света: с отговорно планиране и подход към решенията ще бъде възможно да се постигнат най-смелите цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *