Новинки

Ще успее ли Андреа Банда Банда да вдигне рейтинга на „Вечерното шоу“ по БНТ?

Напоследък се забелязва проблем с късните шоу-предавания по всички големи телевизии. Риалити програмите изместват готините токшоута – дали заради липса на добри водещи и сценаристи или заради страстта на зрителите да гледат шоу и сеир, не е ясно.

Факт е обаче, че в ефира липсва сериозно, готино предаване късно вечер, което да спечели сърцата на публиката без да подценява интелектуалния ѝ багаж. Нали?

Все пак не от всеки инфлуенсър става водещ. У нас професиите някак се размиха и всеки си помисли, че може да работи всичко. Но не е точно така. Ролята на тв водещия е не само да бъде добре облечен или съблечен, но и да има присъствие, дикция, обща култура, да си е научил урока – т.е. да не разчита само на написаните предварително въпроси…

Стана ясно, че „Вечерното шоу“ по БНТ отново ще има нов водещ. Този път в горещия стол ще седне блогърката Андреа Банда Банда.

Аз лично не съм убедена, че Банда е готова за подобно предаване. Надявам се, че тя все пак ще успее да се справи с подводните камъни и ще вдигне рейтинга, привличайки към екрана зрителите с интересни гости и още по-интересни разговори.

„Вечерното шоу“ се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1, а Андреа Банда Банда поема ролята на водеща от Георги Любенов на 8 февруари.

„Приемам това предизвикателство с ентусиазъм и професионално любопитство. Форматът, който Георги Любенов е започнал, се запазва, различното е подходът към интервютата. Имам идеи, които не са типични за българския ефир, ще вървя със своето темпо и ще експериментираме, надявам се да положа основите на нещо различно“, споделя Андреа.

Е, пожелавам ѝ успех. И чакам с нетърпение да я видя в новата ѝ роля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *