Стоичков се среща с фенове в навечерието на Коледа

Христо Стоичков ще се срещне със свои почитатели в навечерието на най-светлите празници. А един от поводите е, че на 20 декември се навършват точно 25 години от паметната вечер в Париж, когато той получи “Златната топка”.

Това е най-големият индивидуален трофей във футбола и Стоичков е единственият й български кавалер досега.

Христо Стоичков и неговата "Златна топка"

 

Личния си празник легендарният футболист избра да сподели не само със семейството си, но и с всички свои почитатели и приятели.

На 22 декември от 16 до 19 ч. в SkyCity Mall (ул. “Коста Лулчев” №52) Камата ще раздава автографи върху своята биография “Христо Стоичков.

“Този трофей не е само мой. Той е на всички, които са ми помагали и подкрепяли през годините”, разказа Стоичков при срещите си с почитатели по време на продължилото повече от седмица лятно турне.

По време на обиколката си неуморният герой от Мондиал ’94 раздаде над 50 000 автографа.

След успешни представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се подготвя и мащабно събитие в Барселона.

„Христо Стоичков. Историята“ се превърна в най-продаваната биография в България през 2018 г., като очакванията на издателството са до края на 2019 г. общият тираж да премине 70 000 екземпляра. „Софтпрес“ е сред най-големите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани така, че да отговарят на мотото „Книги за цялото семейство“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *