ЛичноНовинки

Стойко Сакалиев: Измина малко повече от година от най-тежкия момент в моя живот

Стойко Сакалиев сподели, че дъщеря му е успяла да пребори коварната болест и благодари на всички, които са подкрепили семейството му в трудния момент.

Миналата година 18-годишната Любомира претърпя операция, заради много рядък вид рак – синовиален сарком. За химиотерапията, която трябваше да бъде премината, бяха нужни около 70 хил. евро.

Днес бившият нападател на ЦСКА разкри, че лечението е преминало успешно.

„Здравейте, приятели! Измина малко повече от година от най-тежкия момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден – денят, в който ще Ви кажа: ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща, но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие…

Благодаря на всички лекари, приятели, познати и непознати хора… благодаря за енергията която дадохте на Люби.

Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете… стократно.

Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас !
БЛАГОДАРЯ!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *