Пазаруване

Свети Валентинска история: Петя и Елица от Троян създават чудеса в своята пекарна

Наближава не един, а цели два празника. 14 февруари често става повод за коментари, но така или иначе всички от нас празнуват – някои Трифон Зарезан, други Свети Валентин.

А какво е празник без нещо красиво и сладичко? Любовта има много лица, аз днес ви показвам любовта на две прекрасни млади дами към създаването на вълшебства. Те се казват Петя и Елица и стоят зад всички вкусни неща с марка ПОШ – повече от пекарна.

Пекарната се намира в Троян, но това не означава, че можете да опитате от вълшебството.

Петя и Елица изпращат по куриер чудни кутии с вкусни сладости по куриер до всяка точка на страната.

Елица е направила сватбената торта на Петя. И двете всъщност вдигнали сватби през лятото на 2019-а. Терминът им бил по едно и също време. И живеят на две преки една от друга… И така се зародило приятелство.

Миналата година по това време двете правят своя дебют – с кутия с крафт браунита. Тя се превръща в хит. След това събират смелост и отварят своята пекарна в Троян (на ул. „Васил Левски“ 20 ). В нея предлагат хляб с квас, закуски с квас – в съвременен прочит, гурме сандвичи върху домашна фокача с квас, бутикови десерти и Пош кетъринг.

Много са готини не само, заради любовта, която влагат във всичко, но и със старанието да използват качествени съставки, без подобрители, овкусители и подобни.

А сега да си дойдем на темата… За празниците.

Петя и Елица са приготвили своя уникална кутия за Свети Валентин, която буквално пее за любов още преди да я отворите.

В нея се крият истински вкусни сладки съкровища – тройно шоколадово брауни с класически млечен ганаш и хрупкава заливка от фин белгийски шоколад и романтична украса; американски бисквити червено кадифе с бял белгийски шоколад; двойни бадемови бисквити с домашно сладко от малини и бял белгийски шоколад; нежни маслени бисквити с цветен айсинг.

Можете да поръчате своя любовен подарък-изненада до 11 февруари.

Кутиите ще бъдат готови за лично предаване и изпращане по куриер на 12, 13 и 14 февруари. Има два размера: ⚖️ мини кутия 300 г/23 лева и ⚖️ стандартен размер 500 г/30 лева

И няма нужда да се потите, заради опаковка, панделка… Всяка кутия пристига в подаръчен вид – с панделка, тишу и картичка „Правиш живота по-сладък!“!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *