„Свободна“ – една книга, чийто сценарий е част от живота ни. Защо си струва да я прочетете?

„Свободна“? На 46… ами доста жени днес се намират в подобна ситуация. Също като главната героиня – Лора Уилямс.

Ако някой бе казал на 46-годишната Лора, че след няколко години ще преживее най-великолепния секс в живота си, и то с мъже, различни от съпруга ѝ, тя би му се изсмяла в лицето.

Защото Лора е щастливо омъжена, неработеща майка с три деца и с планове да… остарее до съпруга си.

Е, сексът е вече донякъде по задължение, а животът им наистина се върти основно около децата. Но нима при другите е по-различно?

И тогава идва шокиращото откритие – той има връзка.

След пет месеца, изпълнени с бурни емоции, Лора за пръв път от двайсет и седем години се оказва сама. И се изправя пред избор: да се срине или да опита да се съвземе.

С малко приятелска подкрепа и след една възхитителна еднократна забивка тя осъзнава, че притежава сексуален апетит, за който досега не е подозирала. А също, че да си майка, не означава да пренебрегваш желанието.

Можеш да си независима, да си добра майка, а в същото време да се радваш на вълнуващ сексуален живот. Нали?

От G-точката до „плешивината“, от мръсните разговори до срещите, превърнали се в провал, „Свободна“ е смел, искрен и забавен разказ за живот, обърнал се с главата надолу.

„Не можеш да спреш да четеш! Неочаквано, оригинално, забавно и понякога вбесяващо Лора Фридман Уилямс разказва откровено за очакванията към женската сексуалност. Хареса ми“, пише Вив Гроскоп, автор на „How to Own the Room“.

„Да прочетеш тази книга, е като да прекараш вечерта със забавна приятелка и да слушаш най-добрите ѝ сексуални истории. „Свободна“ е и сериозно изследване на женствеността. Лора ни напомня колко е важно да съберем всички парчета от пъзела да си жена въпреки лекотата, с която можем да бъдем погълнати от необятните роли на майки и съпруги.“, споделя Каролайн Маккензи, автор на „One Year of Ugly“.

Сега остава да чуем и вашето мнение! Е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *