ЗвездиНовинки

Тайната на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик за щастлив брак

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик отбелязаха 25 години брак на 19 май.

Сара публикува в Инстаграм черно-бяла фотография със съпруга си и покана за парти от 1997 г. Тя поздрави половинката си с думите, че броенето продължава.

Запознават се през 1991 г. Преди това Сара има драматична връзка с Робърт Дауни Джуниър. Двамата се обичат много, но заради проблемите му с дрогата и алкохола тя решава да сложи край.

След това излиза за кратко с Джон Ф. Кенеди-младши.

Преди да срещне Сара, Матю има връзки с Хелън Хънт и Дженифър Грей.

През 1996 г., когато са вече заедно, Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик участват еднократно в бродуейския комедиен мюзикъл How to Succeed in Business Without Really Trying, заради неочаквани промени в актьорския състав. Тя признава, че била доста нервна да се изправи срещу него на сцената и че едва се сдържали да не избухнат в смях.

Женят се през 1997 г., а поканата, която изпращат на приятелите си, е за парти. Сара е облечена не с бяла, а с черна рокля.

През 2002 г. се ражда синът им Джеймс. Семейството има и две момичета близначки, износени от сурогатна майка, родени през 2009 г.

„Вие и партньорът ви ще се промените. И ще сте големи късметлии, ако продължите да се харесвате един друг. Така става с връзките. Аз обаче все още го харесвам много. Сигурна съм, че го дразня, той също ме дразни, но аз буквално научавам по нещо ново за него всеки ден“,  казва Сара.

Сара признава, че невинаги брачният й живот е бил безоблачен. През всичките тези години е имало и трудни периоди, но двамата с Матю са съумели да преминат през всичко и да излязат по-силни и подкрепящи се от преди. Може би, защото от самото начало са и приятели.

„Не спирайте да разговаряте с партньора си. Тя е най-добрият ми приятел. Изобщо не знам тайната, но съм много благодарен и я обичам. Невероятно е. Не мога да повярвам, че е минало толкова време“, казва той.

Бродерик пък признава, че съпругата му наистина знае как да го накара да се смее и че това е дори задължително за една успешна връзка. Както и способността и на двамата да я пазят далеч от таблоидите.

От февруари тази година двамата са отново заедно и на сцената – партнират си в пиесата Plaza Suite. Това е завръщането на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик на Броудей след 1996 г.

„Припомних си колко забавна и умна е Сара и каква страхотна актриса е. Тя просто е много добра в това, което прави.“

Сара признава, че още щом се е запознала с Матю, е разбрала, че той е сродната й душа. А той казва, че когато я е видял за първи път да върви по улицата, си е казал, че тя е Единствената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *