ЗвездиНовинки

Танцуващият милионер или кой всъщност е Джанлука Ваки?

Танцуващият милионер – Джанлука Ваки, привлече вниманието отново към себе си, пътувайки до Белград, за да се ваксинира срещу коронавирус.

Всъщност той е в центъра на вниманието от доста време. Със секси тялото си с татуировки, младата си приятелка – Шарън Фонсека, и охолния си начин на живот.

53-годишният мачо печели сърцата на последователите си с милите снимки на дъщеричката си, които непрекъснато споделя. Те изместиха видеата на страстни танци, които Ваки споделяше с 27 години по-младата от него майка на детето му.

На 50 г. той напусна работа и реши да се наслаждава на живота. Прави го, споделяйки постоянно снимки и клипове в социалните мрежи, където има милиони последователи.

Джанлука Ваки е роден на 5 август 1967 г. в Болоня, където завършва Университета по икономика и бизнес. Работил е в различни сфери – от туризъм до мода. Ръководил е компания за производство на ремаркета, както и на фармацевтична фирма Finanziaria Vacchi. Но нещата не вървят добре, обявява фалит и е осъден на 3 години и половина затвор. Не влиза в затвора, но банката конфискува луксозните му имоти и яхти, както и акциите в голф-клуб, на стойност 10,5 милиона евро.

„Това е просто малък дълг“, казва Ваки.

През 2011 г. прави рязък завой и променя живота си. Днес състоянието му се изчислява на 450 милиона долара. И продължава да расте.

Бивш бизнесмен, диджей звезда в социалните мрежи, в момента Джанлука живее в Шарън във вила в Маями Бийч. От октомври 2020 г. е баща на малката Блу Йерусалим Ваки.

„Моята философия почива на осъзнаването, че имаме само един живот. Трябва да работим усилено и в същото време да не забравяме да мечтаем, да сме малко луди, но да можем да подхождаме с доза самоирония към нещата от деня.“,

казва Джанлука.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *