Хороскоп

Таро картите за всяка зодия: Вижте какво ви очаква през май

Ексклузивно за „The One” практикуващият таролог София Козакевич разказва какво ни очаква през един от най-красивите пролетни месеци. Разберете как да изберете най-успешния път за щастливи взаимоотношения, кариера и себереализация.

Овен

Финансовата страна на живота през май определено ще ви хареса. Получавате възможност да сбъднете мечтите си. Неомъжените Овни ще продължат да чакат перфектния човек. Въпреки това, тези, които активно полагат усилия, ще имат шанс за нови връзки и запознанства. За тези, които вече са във връзка, Вселената е подготвила топла, положителна и хармонична връзка. Ще се чувствате добре с половинката си и чувствата ви ще са взаимни. За двойки, които планират деца, бременността е абсолютно реална. Други ще изпитат щастие във връзката като децата: прегръдки, целувки, шеги и обща радост.
Таро съветват да бъдете по-активни. Не се крийте от света, не стойте у дома, а излезте сред хората и се възползвайте от всички възможности, които ви се дават.

Телец

Финансовото положение на Телец определено ще бъде добро. И това не е изненада, защото сте положили много усилия и съответно получавате добра награда. Ще имате достатъчно пари за всеки каприз. За необвързаните Телци не се очакват съществени промени. Ситуацията ще остане същата, каквато е сега. Тези, които са във връзка, могат да планират пътуване заедно, но бъдете готови за импулсивно поведение, което може да предизвика спорове.
Съвет от картите: зарежете всичко, което вече ви е притеснявало преди началото на лятото. Ако нещо отдавна е загубило своята актуалност и все още не се разделяте с него, по-добре е да го освободите. Повечето от вас,които направят това, ще усетят нов прилив на енергия.

Близнаци

Близнаците ще бъдат доволни от финансите през май. Очакват ги стабилни и сравнително високи доходи. Тези, които са безработни и активно търсят работа, ще я намерят. Бизнесът върви добре, работата тече, парите идват. Самотните Близнаци ще срещнат потенциален партньори само… във фантазиите си. Чудесно е да мечтаете, но в реалния живот също трябва да обърнете внимание на тези, които ви интересуват. През май обаче вие незнайно защо заемате отбранителна позиция. За тези, които имат връзка, са възможни пътувания на село, извън града. Отношенията ще бъдат доста земни, а комуникацията често ще засяга финанси, ежедневие, рутина, деца, градинарство и т.н. Липсва романтиката.
Картите ви съветват да не се притеснявате за финансите, защото всичко ще бъде наред. Вероятно се притеснявате, че някакви пари няма да ви стигнат, че трябва да пестите. Притесненията ви са безполезни – всичко ще бъде наред и никой няма да ви открадне нищо. Вашите средства растат, а не намаляват. Затова дайте воля на желанията си.

Рак

Внимание, Раци! Темата за финансите през май наистина ще ви зарадва. Ситуацията ще бъде толкова добра, че може да се притесните и да се запитате дали всичко не е сън. Пригответе портфейлите, банковите си карти и възглавниците – няма да липсват пари. Самотните жени може да срещнат мъж, но от това няма да излезе нищо сериозно. И самотните мъже няма да могат да изградят сериозни връзки през този месец – било поради собствената си неподготвеност, било поради липсата на среща с Единствената. Раците, които са във връзка, ще бъдат щастливи. Очаквайте по-топло време, мир и радостни моменти във връзката ви.
Съвет от картите: хармонизирайте емоционалното си състояние, избягвайте вътрешни конфликти. Отпуснете се, прекарайте време сред природата, пийте много вода, запалете свещи, вземете вани със сол и етерични масла. Направете всичко, за да балансирате емоционалното си състояние, в противен случай е възможна депресия.

Лъв

Скъпи Лъвове, всичко зависи от вас самите. Ако работите много и ползотворно, ще имате средства. Ако чакате някой да ви даде нещо, ще останете без нищо. Парите няма да ви паднат от небето, няма да спечелите от лотарията, никой няма да ви даде подарък. Само с вашите ръце, идеи, ум и действия можете да спечелите достатъчно пари. Всичко зависи от това колко време и ресурси инвестирате. Възможни са нови запознанства за необвързаните. Но какво ще излезе от това през май, все още не се знае. Лъвовете във връзките могат да се сблъскат с манипулация, може би вашият партньор ще се опита да ви убеди в нещо, което не е добро за вас. Също така е възможно вие самите да откриете себе си.

Дева

През май Девите ще се радват на финансово благополучие. Ще бъдете доволни от приходите си. Обичате парите и парите обичат вас, така че през май ви очаква хармоничен финансов баланс. Самотните Деви ще се окажат много затворени и студени, неподготвени за нова връзка. Девите, които са във връзка, ще процъфтяват като цветя.
Съвет от картите: не заблуждавайте другите и не мислете, че сте единственият умен на планетата. Има други хора, които могат да ви надхитрят през май.

Везни

Ако Везните са имали големи финансови загуби, тогава през май трябва да работят много, за да подобрите ситуацията в тази област. Самотните Везни могат да срещнат добър партньор, с когото връзката ще бъде много емоционална и ще се развива бързо. Везните, които имат партньор, ще търсят въздух и нещо ново. Ако решите да действате, трябва да поемете отговорност за действията си. Вероятно ситуацията във вашите отношения ще остане непроменена през май.
Съвет от картите: опитайте се да не пиете алкохол в големи количества, не предприемайте решителни действия, докато сте емоционални или пияни. Емоциите ще утихнат, алкохолът ще напусне тялото, но проблемите ще останат. Помислете за това.

Скорпион

Финансите ви ще бъдат стабилни. Ще се радвате на добри доходи, всичко върви по план. Самотните Скорпиони може да си спомнят минали връзки и бивши партньори. Но струва ли си да влачите миналото в настоящето? Може би е по-добре да оставите миналото там, където е? Тези, които са във връзката, ще се чувстват добре. Хората са отговорни, честни, обичат се. Зряла любов и високо духовни взаимоотношения. Ценете и се грижете за тази любов, защото връзката ви е дала висши сили.
Съвет от картите: не търсете отговори отвън, всички отговори са във вас.

Стрелец

През май Стрелците ще се чувстват тъжни, унили и разочаровани. Но въпреки това във финансовия сектор ще настъпи момент на радост, просперитет и добри възможности. Необвързаните все още не търсят нови запознанства. Това е ваш избор, така че ако не искате, не го правете. Починете си от задълженията, насладете се на усамотението си, а когато решите, че искате партньор, ще има шанс за нещо ново. Вие сами изграждате своето щастие и своя живот. За тези, които са във връзка, са възможни малки конфликти, но жената ще се опита да ги изглади, ще действа разумно.
Съвет от картите: обичайте това, което правите. Развивайте това, което обичате. Не трябва да се жертвате и да правите нещо насила. Направете май по-лесен, живейте този месец както искате. Опитайте, може да ви хареса.

Козирог

Успехът и късметът ще преследват Козирозите през май. Пари със сигурност ще има. Тези, които са без работа, ще си намерят. Тези, които отдавна не са имали развитие в бизнеса, ще имат както клиенти и нови възможности. Мъже и жени, които в момента не са във връзка и искат да намерят сродна душа, обърнете внимание на вашето виждане за света и възприятието на другите хора. Помислете дали в живота ви има място за друг човек. Може би засега сте си добре и така? При обвързаните са възможни леки разочарования от партньора.
Съвет от картите: Бъдете сдържани, честни и справедливи. Не бързайте да минавате от една крайност в друга и спазвайте златната среда във всички въпроси и ситуации.

Водолей

През май Водолеите трябва да се съсредоточат върху работата, която им доставя удоволствие, защото това може да се отрази положително на финансите им. Мъжете през този месец имат малък шанс да срещнат идеална половинка. Жените Козирог могат да очакват среща с няколко кандидата и изборът между тях ще бъде очевиден. Като цяло отношенията може да са по-студени и фокусирани върху материалните аспекти, а емоционалната интимност ще бъде слаба.
Картите съветват да прекарате месеца активно: повече време на чист въздух, откритост за изразяване на собствено мнение и изпълнение на отдавнашни желания, които може да са изглеждали непостижими.

Риби

Рибите ще имат пари през май. Имате шанс да спечелите допълнителни пари от места, за които дори не подозирате. Може би вашите приходи ще бъдат много по-високи, отколкото очаквате в момента. Необвързаните ги очаква среща или ново запознанство, но колко сериозни ще бъдат те, все още не е ясно. Но със сигурност няма да се стигне до сериозна връзка. Всичко зависи тяхното вашето въображение, търпение и интерес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *