ЖениТЕНовинки

Търсят се ЖениТЕ, които вдъхновяват всеки ден! Помогнете ни да ги открием

Търсят се! ЖениТЕ, които вдъхновяват. ЖениТЕ, които се усмихват, падат, стават и продължават. ЖениТЕ, които изпитват и болка, и страх, и тъга, но това не им пречи да бъдат силни, смели, нежни, красиви и… ВДЪХНОВЯВАЩИ.

Пишете ни! Изпратете ни! Може да е разказ. Споделена история. Или просто снимка с кратък текст. Помогнете ни да направим един портрет на съвременната жена. 

Очакваме вашите вдъхновяващи срещи, спомени, моменти на нашия имейл адрес: lovestylemag@gmail.com, за ЖениТЕ.

Ние ще разкажем за тях. А после… Ще изберем най-вдъхновяващите.

Ще има и награди. Макар всички да знаем, че най-голямата награда за всяка жена всъщност е любовта на хората, които са до нея.

ЖениТЕ е нашият опит да покажем, че няма нужда да разделяме половете, за да оценим важността им.

Но има нужда да покажем на онези, които ежедневно носят товара на женското битие на гръб, бършат сълзи и сополи, и дават целувки, че са нужни, оценени и обичани. Бихме искали да покажем, че животът е прекрасен и спасение има за всяка болка, понесена и стаена в нежните сърца.

ЖениТЕ са нашият нов, нежен проект, който иска да покаже, че нежният пол е това, което е. И няма нужда от грим, клъцнати носове, тесни прозрачни рокли, за да бъдат красиви и обичани. Или от демонстрация, че видиш ли, могат да управляват кран и да носят 10 торби, за да докажат, че са силни и независими.

ЖениТЕ са просто хора. Като мъжете. Нито повече, нито по-малко.

Не ги карайте да бъдат такива, каквито не са. Те могат. Но не трябва. Защото в света настъпва хаос и дисхармония.

И сега – за да не ни обвините в дискриминация. Предстои да наприм още един проект. Посветен на МъжеТЕ. Онези, които оцеляват, въпреки обстоятелствата, носят отговорности, носят блага, дават любов, но носят и на шега – с усмивка и нежност. 

С уважение: Веселина Петрова, главен редактор, по стечение на обстоятелствата, жена:) 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *