Тъжната Шарлийн: принцеса и съпруга „под наем“ за 12 милиона долара! Истина ли е това?

Шарлийн, принцесата на Монако, се завърна и два пъти се появи пред публика след почти едногодишно отсъствие. Всички забелязаха тъжния поглед и явната липса на желание да бъде до Албер. А сега става ясно, че тя се е договорила за една доста сериозна сума, срещу която да продължи да бъде съпруга.

Според Voici Шарлийн не се е завърнала просто така на сцената. Тя е подписала много секретен договор, според който Албер се задължава да й плати 12 милиона долара за година. Срещу тази сума Шарлийн ще играе ролята на примерна съпруга и ще го съпровожда на важни мероприятия.

Сумата ще бъде платена лично от Албер, пише Paris Match Belgium.

Шарлийн напусна Монако през февруари миналата година и отиде в Африка със специална мисия – да помага на дивите животни. Тя не можа да се върне у дома, заради тежка инфекция на ухото. Претърпя няколко операции и лекарите й забраниха да лети на дълги разстояния. Така тя пропусна няколко важни събития, включително 10-ата годишна от сватбата си и рождения ден на децата си.

Албер я посети два пъти в ЮАР, с децата, но въпреки това тръгнаха слухове за развод.

През ноември Шарлийн се върна в Монако, но не за дълго. След дни тя напусна княжеството, а Албер сподели пред журналисти, че съпругата му се намира на тайно място, където се възстановява – физически и психически.

Според някои медии Шарлийн е била в швейцарска клиника, където се лекуват различни зависимости – алкохолна, наркотична, от лекарства, проблеми с психиката или хранителни разстройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *