Тази вечер: започва продължението на „Пътят на честта“

Тази вечер, точно в 20.00 часа по Нова тв, стартира продължението на „Пътят на честта“. Вторият сезон на телевизионната поредица се завръща с нови въздействащи герои и заплетени сюжетни линии.

Успях да прочета почти на един дъх сценария, който Милена Фучеджиева и Елена Иванова написаха. На моменти е разтърсващ и зрителите ще искат да влязат на наше място, за да взимат решенията. Винаги съм искал да работя с останалите актьори, които участват в сериала“, каза Орлин Павлов, когото ще видим в ролята на мистериозния Стивън.

Има криминална нишка, която ще бъде много застъпена във втория сезон. Моята героиня е част именно от нея. Вихра ще пази Жаки и персонажите ни ще имат много хубави приятелски отношения в един момент. За мен трите месеца, през които течаха снимките, бяха трудни в личен план и работата беше нещото, което ме повдигна и мобилизира, за да мога да се откъсна“, споделя Доротея Толева, която ще се превъплъти в мистериозната охранителка Вихра.

В първите епизоди на поредицата зрителите ще разберат какво се случва с живота на героите след показното убийство на Киро Християнина на сватбата му с Жаки.

Още тази седмица ще стане ясно и че новите изпитания, пред които предстои да се изправят героите, ще нахлуят в живота им неочаквано. По-разтърсващи и сурови от всякога. Коварни разкрития от миналото ще преобърнат света им и ще ги накарат да направят избори, които ще променят съдбите им завинаги.

На екран ще видим: Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Койна Русева, Деян Донков, Доротея Толева, Галя Александрова. Участват още Александър Спиров, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев, Гергана Данданова, Благовест Благоев, Галя Сарафова, Мак Маринов, Петя Бончева, Веселин Анчев, Параскева Джукелова, Мариан Маринов, Жорета Николова, Станислав Пищалов, Юлиян Балахуров, Петър Калчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.