ЗвездиНовинки

Теди Велинова: Искам децата ми да могат да се справят сами в живота

Бившият модел и стилист Теди Велинова призна, че между децата ѝ има голяма конкуренция. Седемгодишният  Филип все още си мисли, че сестра му София (на 2 г.) ще отиде някъде другаде. И той ще е е господар на сърцата на мама и тате – пластичният хирург д-р Ангел Енчев.

„Голяма конкуренция има между тях, още ги уча да живеят заедно“, сподели с усмивка зв ефира на Нова тв Велинова.

https://www.instagram.com/p/B9UhNrzJO1S/

Теди прекарва в залата за тренировки по художествена гимнастика доста време. С нея често е и малката ѝ дъщеря, която разхвърля всички уреди като на детска площадка и копира част от упражненията ѝ, защото „иска да прилича на мама“.

„Спортът изгражда характер. Филип ходи на плуване, а лятото ще тръгне и на някакво бойно изкуство. София още е много малка, но ходи на балет. Искам да ги отгледам като добри и работливи хора. Не ми харесва днешната младеж. Гледам ги какви са флегматични, отпуснати, как всичко им е трагично, и полудявам. Искам децата ми да могат да се оправят сами в живота, независимо дали са на 10 или 25“, разказва Велинова.

Откакто синът ѝ е тръгнал на предучилищна, тя има повече свободно време и се е върнала към интериорния дизайн, като фокусът ѝ е предимно върху малки апартаменти и реставрация на каравани.

Теди е убедена, че разводът им с д-р Енчев не е повлиял негативно на децата. Двамата са в добри отношения и единни като родители, не саботират изборите си и авторитета си пред тях и често си говорят. „Независимо от това, че сме разделени, с Ангел им показваме, че семейството е институция. Че думата на бащата си тежи на мястото. Има хора, които дума не си проронват след раздялата. Не съм раждала две деца, за да страдат от отношенията на родителите си.“, заяви още Велинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *