Новинки

Теди Велинова: Не свързвайте щастието и значимостта си с друг човек

Теди Велинова изненада своите последователи с размисли, свързани със смисъла на живота, на женствеността и усещането за щастие.

„Честит празник,мили дами… Нали така започват всички постове днес…! Няма да лъжа… Снимката е стара – днес не съм получила огромен букет – това прави ли ме не…обичана, значи ли, че не съм жена?“, написа в своя Инстаграм профил моделът.

След раздялата си с бащата на своите деца – д-р Ангел Енчев, Теди се посвети на реставрацията на стари каравани и на това да отгледа Филип и София.

„Аз знам какво представлявам, знам че Аз обичам Себе си, че оценявам Себе си… Че не съм даденост, че съм талантлива, работлива, че съм страхотна майка, че съм болезнено вярна приятелка, че съм упорита, че не се предавам, че съм ревливо емоционална, по телешки инатлива, че съм пунктуална и дидактична, че съм често меланхолична и почти винаги съм си самодостатъчна…“, пише още Теди.

 

И мъдро допълва:

„Не свързвайте ЩАСТИЕТО И ЗНАЧИМОСТТА си с друг човек, освен със себе си… Обичайте себе си, грижете се за себе си, уважавайте себе си, не разочаровайте себе си, бъдете себе си!!! Бъдете жени всеки ден… не само ДНЕС!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *