Теодора Духовникова с откровено признание за Владо Пенев и Марта Вачкова

Теодора Духовникова, която много обичаме, сподели нещо много мило за своите приятели и колеги – Марта Вачкова и Владо Пенев.
През лятото повечето артисти, както знаем, са край морския бряг, където се играят доста от постановките, има турнета, събития…
„Най-хубаво през лятото е да отидеш дори за малко на гости на Владо и на Марта, на морето. Да ти разказва Владо за български царе и виенска архитектура, за ботаника и откраднати фонтани. Да се смееш с Марта на плажа, да шляпате двете безцелно по морския бряг, да ви е тихо, да ви е радостно, да пищят гларуси, да ядете риба и таратор. Да споделите заедно щастието, че просто ви има.“, призна Духовникова в социалните мрежи.
„После да отвлечете Владо Пенев и да пътувате заедно към Варна и Бургас, да имате Поетите, Юли да кара, да пеете силно в колата, да видиш препълнените летни сцени, да погледнеш в очите най-прелестната варненска и бургаска публика, да й споделите любими, български стихове, да си поплачете заедно, да се разсмеете заедно, аплодисментите, луната, нощния път към София…“
ПОЕТИТЕ е проект, в който любими български артисти, представят най-хубавите и наши любими български стихове, лишавайки ги от обичайната скованост на рецитала, с необходимото уважение към поезията и нов, съвременен прочит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *