ЛюбопитноНовинкиХороскоп

Тези четири зодии трябва да внимават по време на слънчевото затъмнение

На 20 април 2023 г., четвъртък, ще бъдем свидетели на слънчево затъмнение. Според астролозите, представителите на четири зодии ще усетят ефекта от събитието по-интензивно.

Овен

Това слънчево затъмнение активира първия ви дом – на личността. Насърчава ви да получите повече яснота за вашето собствено Аз. Задавате си въпроса „Кой съм аз и каква е моята мисия?“ Със затъмнението, което се изравнява с Юпитер, планетата на щастието и изобилието, ще бъдете вдъхновени да изразите себе си. Трябва да бъдете готови за трансформация, да бъдете по-смели в избора си на бъдещето.

Рак

Слънчевото затъмнение попада във вашия 10-ти дом – на кариерата, работата и родителството. Подгответе се за промени в професионалния живот. Може да се почувствате принудени да поемете повече отговорност или определена лидерска роля. Може да получите специално отношение от авторитетна фигура. Сега е моментът да направите някои промени в живота си и да демонстрирате увереност. Време е да си подарите това, което толкова ви е липсвало в детството…

Везни

Със слънчевото затъмнение в седмия дом – на партньорството, вие очевидно сте на прага на една вълнуваща нова глава. Не става въпрос само за романтични връзки. Освен че можете да укрепите партньорските си отношения, можете да подобрите и отношенията си с околните. Следващото затъмнение ще бъде във вашия знак – на 14 октомври. Това предполага, че личният и партньорският растеж, който сте преживели, ще продължи да се оформя през следващите седмици и месеци – до есента.

Козирог

Слънчевото затъмнение попада във вашия четвърти дом – на родителството и дома. И подчертава вашето емоционално благополучие, вашите корени и вашия вътрешен живот. Това затъмнение ви дава възможност да започнете да се грижите за себе си по нов начин. Може би вече сте излекували раните, с които сте живели години наред. С влизането на Плутон във вашия дом на доходите на 23 март, вътрешните промени, които сте готови да направите, могат да доведат до задоволителни трансформации и промени. А това означава и постигането на дългосрочни финансови цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *