Тези три зодии няма да се чувстват добре във владенията на Водолея

Вече сме подвластни на Водолея. Неговото царство продължава до 19 февруари и обикновено това е период, белязан от промени и ново начало. За три от зодиите обаче периодът ще бъде по-уморителен и стресиращ.

Лъв

За Лъвовете предстои напрегнат период. Те ще се чувстват така, сякаш буквално се задушават. Някои от плановете им ще се провалят, възможно е да се сблъскат с трудности в работата. Добре е да се ​​въздържат от прибързани реакции и да внимават в отношенията си с колеги или шефове. Възможни са конфликти и в личен план. Ще се държите собственически и ревниво към партньора си, което пък може да превърне споровете в ежедневие. 

Дева

Девите са умни и изобретателни, но през следващите седмици ще бъдат толкова натоварени със задължения, че дори те трудно ще се справят. Семейният живот също носи предизвикателства, така че ще се наложи да правят компромиси. Трябва да бъдат много внимателни със стресовите ситуации и с разходите.

Телец

Въпреки че ще се справят добре в личен план, бизнесът и финансите ще изискват повече внимание. Често ще се чувстват уморени и разочаровани, заради твърде много отговорности. Ще бъдат недоволни и от нестабилното си финансово състоние. Трябва да бъдат внимателни и търпеливи и да не се поддават на съмнителни финансови оферти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *